Contact

Contact informatie

 
 
 
 

Frequently asked questions - Veelgestelde vragen

 

Q: Nemen jullie gebruikte automaten over als ik bij jullie een nieuwe koop? 

A: Wij nemen uw oude toestel over als u bij ons een nieuw toestel aankoopt. Naargelang de bruikbaarheid van uw oude toestel krijgt u van ons een korting op de aanschaf van het nieuwe exemplaar.

 

Q: Wat bedragen de huurprijzen van de toestellen?

A: U kan bij ons al een toestel huren vanaf 125 euro.

 

Q: Doen jullie ook herstellingen aan huis?

A: Wij herstellen ook video arcade kasten en flipperkasten aan huis of in uw bedrijf. Houdt er aub steeds rekening mee dat de werkuren, verplaatsingskosten en BTW steeds verschuldigd zijn. Ook indien u een bestek voor uw toestel wenst zijn deze kosten van toepassing. De bestekkosten vallen echter volledig weg als u uw toestel bij ons binnenbrengt of laat afhalen.

 

Q: Wat bedragen de kosten voor een herstelling of een revisie?

A: Dat hangt af van de ernst van het defect. Wij rekenen standaard 60 euro per begonnen uur en 0,80 euro per afgelegde kilometer te rekenen vanaf ons atelier. Revisies beginnen vanaf 300 euro, afhankelijk van het soort toestel.

 

Q: Kunnen wij huurtoestellen ook bij jullie afhalen?

A: Dat kan maar afhankelijk van het type toestel heeft u wel aangepast vervoer nodig. Een verhoogde bestelwagen of een kleine vrachtwagen zijn dan een vereiste. Bij ons magazijn is een heftruck beschikbaar voor het geval dat u niet over een laadbrug beschikt .

 

Q: Ik organiseer een evenement maar ik wil graag ook een begeleider bij de toestellen, kan dat?

A: Natuurlijk, op aanvraag komt een medewerker van Arcadia Amusements de stand of locatie begeleiden.

 

Q: Hoe ver op voorhand moet ik huurtoestellen reserveren?

A: Om zeker te zijn dat de door u gevraagde toestellen nog beschikbaar zijn op de datum van uw event raden wij u aan om minstens 1 maand op voorhand bij ons aanvraag te doen en alles in orde te brengen. Houdt er aub rekening mee dat de factuur op voorhand volledig voldaan dient te zijn en dat minstens 1 week op voorhand.

 

Q: Ik heb een amusementstoestel met een defect moederbord. is het voldoende dat ik alleen het moederbord naar jullie opstuur of binnenbreng?

A: Ja, dat kan maar afhankelijk van de gemelde fout is het mogelijk dat we het volledige toestel nodig hebben.

 

Q: Hoe lang zal mijn herstelling duren?

A: Dat hangt sterk af van de drukte,het soort fout en de beschikbaarheid van de onderdelen. 

 

Q: Is jullie onderdelenshop doorlopend geopend?

A: Neen, maar u bent welkom na het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch of via e-mail.

 

Q: Verkopen jullie ook toestellen?

A: Uiteraard, sommige toestellen uit ons verhuuraanbod zijn ook te koop. Verder bieden wij ook nieuwe toestellen aan zoals flipperkasten en videogames. Contacteer ons voor meer info.

 

Q: Ik wil graag op voorhand weten hoeveel mijn herstelling gaat kosten. Kan dat?

A: Wij maken op vraag van de klant GRATIS een offerte.

 

Q: Geven jullie ook garantie op herstellingen?

A: Natuurlijk! De kwaliteit van ons werk heeft een garantie van 1 maand, geteld vanaf het moment dat de machine door ons OK is bevonden. Onze garantie slaat alleen op de kwaliteit van het door ons geleverde werk maar niet op de rest van het toestel. De transportkosten van en naar uw locatie vallen niet onder de garantie. Gelieve er rekening mee te houden dat, indien wij een herstelling aan uw toestel uitvoeren en de fout zich binnen een maand opnieuw voordoet, wij dat repareren onder garantie zolang het nieuwe probleem direct toegeschreven kan worden aan het door ons geleverde werk. Als het probleem niet toe te schrijven is aan het door ons geleverde werk (bvb : een stuk is afgebroken, of iets anders heeft de fout veroorzaakt) dan zien wij ons genoodzaakt onze uren, afgelegde kilometers én stukken aan te rekenen.

 

Vermelde prijzen zijn ex. BTW.

 

Arcadia Amusements

 

Zaakvoerder Peter Smets

 

Sint Aldegondisstraat 27

3740 Kleine Spouwen

 

 

E-mail: Info@Arcadia-Amusements.com

Telefoon: (0032) 089/25 57 52

GSM / WhatsApp : (0032) 0476/84 22 99         

 

BTW BE0897.459.341