Verhuur

De enige echte klassieke arcadekast die vroeger bijna de hele wereld in zijn ban had. Spelers kunnen kiezen ui de originele Pac Man game maar ook tussen Ms Pac Man, Pac Man junior en Super Pac Man! Als dat nog niet genoeg is beschikt deze kast ook over verschillende klassieke games waaronder Space Invaders, Donkey Kong, Galaga, Dig Dug, Mappy en nog vele andere hits uit de jaren 80. 

 

 

Namco, 1980

tot 2 spelers

klassieke arcade kast compact line

Klassieke Arcade Videogame Pac Man

 

Wie herinnert zich deze topper uit de speelhallen niet? Sunset Riders was een van de meest succesvolle arcadegames uit de jaren 90. Tot 4 spelers kunnen deze side scrolling adventure shooter samen beleven. Maar daar stopt het niet! Ook vele andere multiplayer games kunnen in deze kast worden gespeeld, denk maar aan Teenage Mutant Ninja Turtles, NBA jam, Michael Jackson's Moonwalker en nog een selectie van 5000 andere games! Onze kast is een moderne versie met oplichtende LED lichtkranten in de panelen. Deze kast valt van mijlenver op!

 

Diverse

4 spelers

Sunset Riders 4 spelers multi arcade

dance dance revolution arcade te huur

De Japanse dansrevolutie veroverde eind jaren 90 de Verenigde Staten en sommige delen van Europa. In onze regio zijn deze toestellen eerder schaars. Het spel wordt gespeeld met de voeten op de maat van de gekozen muziek. Dit is niet alleen ontzettend leuk maar ook goed voor de conditie. Beginners kunnen het rustig aan doen en gebruik maken van de training mode. Op het scherm worden de spelinstructies gegeven. Amusement voor spelers en toeschouwers!

 

 

Konami

2003, 2 spelers

Dance Dance Revolution / Dancing Stage Euromix 2

dance dance revolution arcade te huur

Een uitdagend, head-to-head racespel van EA Games dat geen introductie meer nodig heeft. Neem deel aan de straatraces en kies voor drift of circuit mode. De line up van gelicencieerde racewagens bestaat onder meer uit de Toyota Supra, Mazda RX-7, Mitsubishi Eclipse en de Nissan Skyline. Wij hebben maar liefst 4 units beschikbaar die gelinkt kunnen worden voor de ultieme competitie! Elke kast beschikt over een force feedback stuurwiel, pedalen, een 6 speed shifter en een NOS button! Daarnaast kan de speler kiezen uit verschillende populaire muziektracks die te horen zijn over het 5.1 surround systeem.
Global VR

2005, tot 4 spelers

 

Need for Speed underground

multi arcade racer

Alle arcade racegames verzameld in 1 kast! Deze machine is uitgerust met een 4.1 surround geluidssysteem, een stuurwiel, pedalen, een comfortabele zetel, een 4 positie schakelpook en 4 view selectieknoppen. Van de gouden klassiekers uit de jaren 80 en 90 tot de modernste racegames uit het heden kunnen op dit toestel worden gespeeld.


Keuze uit oa.

- Outrun, Outrun 2, Turbo Outrun, Outrunners

- Daytona USA 1 & 2, To The Maxx, Deluxe Edition

- Sega Rally 1 & 2

- Ridge Racer, Ace Driver

- Power Drift, Rad Mobile, Rad Rally

- Cruis 'n USA, Cruis 'n World, California Speed

- en veel veel meer!

 

 1 speler

Multi Arcade Racer

De grondlegger van hedendaagse vechtspellen mocht onlangs nog 25 kaarsjes uitblazen. Onze kast heeft naast de standaard editie ook alle utbreidingen zoals Champion Edition, Hyper Fighting en The World Warrior. Ook zijn alle opvolgers van de partij zoals Street Fighter Alpha, Street Fighter the movie en de spin off's zoals SNK vs Capcom. Verder vind je op het menu ook nog een grote keuze aan andere bekende klassieke spellen.

 

Diverse

1980 tot 2019, 2 spelers

 

Afmetingen: B x D x H, 71cm x 92cm x 200cm

Zonder het naambord bovenaan is deze kast 172cm hoog.

Street Fighter 2

Lang geleden, nog voor de uitvinding van de microprocessor, was er Sega's Monaco GP. Een kleurrijk, uitdagend en moeilijk racespel uit 1978. Geen bochten, geen rempedaal maar wel tegenstanders die je het behoorlijk moeilijk maken! Onze kast is een origineel gesloten cockpit model.

 

Sega

1979, 1 speler

Sega Monaco GP

De jaren 90 was een gouden periode voor de flipperkast. De speelvelden werden uitdagender en de spelregels fors uitgebreid. Ook de komst van het dot matrix display zorgde voor eenvoudige animaties naast de weergave van de score. De geluidskwaliteit ging er enorm op voorruit waardoor er een meer complete spelervaring mogelijk was. Wij hebben diverse flipperkasten uit deze periode te huur.

Flipperkast Williams / Bally jaren 90 generatie

 

flipperkast williams indianapolis 500

De nieuwste flipperkasten van het merk Stern. Titels zoals Teenage Mutant Ninja Turtles, Jurassic Park, James Bond en Star Wars: The Mandalorian zijn beschikbaar in ons verhuur aanbod. Deze generatie flipperkasten heeft een volledig geanimeerd LCD kleurendisplay en het speelveld is volledig uitgerust met blitse LED verlichting.

 

Flipperkast Stern huidige generatie

arcade race twin te huur

Deze race-game situeert zich in de illegale straatraces uit de bekende Fast and the Furious filmreeks. De speler heeft de mogelijkheid om een account aan te maken met een eigen code. Zodoende kunnen er extra motoren en tuning onderdelen vrijgespeeld worden zoals NOS boosters, spoilers en neons. Deze kast beschikt over maar liefst 9 verschillende racetracks in bekende wereldsteden en landen zoals Zwitserland, Florida, Monaco en Detroit. Er zijn 12 gelicencieerde motoren om uit te kiezen waaronder de Kawasaki Ninja, Yamaha Road Star Warrior en de Ducati SuperSport


Raw Thrills

2006, 1 speler

 

The Fast and the Furious Super Bikes

Asterix & Obelix, Tetris, alle Street Fighters, Pac Man, Donkey Kong, Out Run, Mario Bros, ... Kortom alles wat je je maar kan indenken samengebracht in 1 toestel. Er is maar liefst keuze uit 5000 verschillende titels. Uit een overzichtelijk menu met zoekfunctie kan je snel je favoriete game terugvinden. Deze machine is een full size arcadekast met een groot beeldschezr zoals je deze vroeger tegenkwam. 


We hebben meerdere toestellen van dit model beschikbaar!


Diverse titels, 2 spelers

 

 

Arcadekast met 5000 klassieke games

Pac Man, Donkey Kong, Galaga, Dig Dug, Gunsmoke, Pleiads, Pengo en Space Invaders. Dat zijn slechts enkele titels die je kan spelen op onze Arcade Classics. Alle topgames van de jaren 80 in 1 kast. Een overzichtelijk menu maakt de keuze makkelijk en eenvoudig. De monitor heeft een verticale oriëntatie waardoor deze games in hun oorspronkelijke verhoudingen worden weergegeven.


We hebbenmeerdere toestellen van dit model beschikbaar!Diverse titels, tot 2 spelers

 

 

Arcade Classics

Asterix & Obelix, Tetris, alle Street Fighters, Pac Man, Donkey Kong, Out Run, Mario Bros, ... Kortom alles wat je je maar kan indenken samengebracht in een klein toestel dat weinig plaats inneemt maar toch groot genoeg is om de aandacht te trekken. Dit toestelletje beschikt over een bibliotheek van maar maar liefst 5000 verschillende games. Uit een overzichtelijk menu met zoekfunctie kan je snel je favoriete game terugvinden.


We hebben meerdere toestellen van dit model beschikbaar!


Afmetingen (BxDxH) 51cm x 58cm x 153 cm


Diverse titels, 2 spelers

 

 

Arcadekast supercompact met 5000 klassieke games

Deze heeft geen introductie nodig.Je vind ze in elk café terug. Onze voetbaltafel is uitgerust met de nieuwste glijlagers, houten spelers en de oranje competitie balletjes. Deze machine kan echt overal worden geplaatst omdat er geen stopcontact nodig is. Bovendien kunnen maar lieft 4 spelers tegelijk spelen!


tot 4 spelers

 

 

Voetbaltafel / kicker

Een prachtige kleurrijke machine die van overal de aandacht trekt! Het spel is simpel maar zeer amusant. Probeer zoveel mogelijk oplichtende clowns naar beneden te slaan zonder de rode clowns te raken. Elke kleur heeft een andere puntenwaarde. Wie haalt de hoogste score en wie scoort de bonus?


1 speler

 

 

Whack a Clown

Kruip in de huid van de Global Humanitarian Operation & Special Tactics (GHOST) en bind de strijd aan tegen het terrorisme! Maak gebruik van de realistische assault rifle en baan je een weg door de verschillende levels met vele valstrikken en hinderlagen. Met de shot selector kan je de rifle instellen op single shot, 3 bullet burst en full automatic. Ook kan je tijdens het spel speciale wapens oppikken die de strijd makkelijker zullen maken. De kast is voorzien van een groot 50 inch beeldscherm en een indrukwekkend sound systeem.


Afmetingen (BxDxH) 120cm x 168cm x 225 cm


Sega, 2 spelers

 

 

Ghost Squad Deluxe

Dezelfde ervaring als onze Dance Dance Revolution arcadekast maar veel compacter. Deze gamestand bestaat uit 2 professionele danspanelen die gebruikt kunnen worden met schoeisel. Spring dus direct in de actie en kies een uit de meer dan 1000 aanwezige songs! Wij kunnen deze gamestand ook leveren met Guitar Hero of klassieke gameconsoles. Alles is mogelijk!


Konami, 2 spelers

 

 

Dance Dance Revolution compact

De enige echte grijpkraan van op de kermis. Dankzij de joystick kan de grijper nauwkeurig worden gepositioneerd. Het gegrepen item komt in het bakje vooraan terecht waar de speler het kan terugvinden. Indien gewenst leveren wij ook de vulling voor deze machine. Denk maar aan snoep, pluche beertjes, speelgoed of capsules waar men bijvoorbeeld vouchers of bonnen in kan stoppen. Altijd een succes op de beursstand waar u potentiële klanten een leuke prijs of kortingsbon kan laten grijpen.

 

 

Grijpkraan / kermisgrijper

Het meesst populaire puzzelspel ter wereld in een mastodontale verschijning, compleet met mini podium en een groot scherm. Twee spelers kunnen het tegelijk uitvechten in letterlijk alle bestaande versie van Tetris die ooit zijn gemaakt. Daarnaast zijn er ook verschillende andere varianten van puzzelgames beschikbaar zoals Puzzle Bobble, Hatris, Magical Drop, Puzzle de Pon, Columns en veel veel meer!

 

 

Mega Tetris

Kan u het toestel dat u zoekt niet vinden? Ons aanbod verandert regelmatig en nieuwe toestellen worden op onze website niet altijd geupdate. Neem gerust contact op met een beschrijving van het toestel of het spel dat u zoekt.

 

 

Toestel niet gevonden?